Klæboe og Northug kommer! Kommer du?

Tirsdag 24.05 er det igjen klart for sømnaungdommens Melodi Grand Prix i Sømnahallen.

Her finner du årets program for 17.mai arrangementene i Vik og på Berg.

Ønsker du å følge med på møtet? Møtet vil bli streamet fra klokken 09.00.

Sommerles er en nasjonal, digital lesekampanje i regi av bibliotekene. Målet er at flest mulig barn i 1. – 7. trinn skal lese mest mulig i løpet av sommerferien.  Barnehagebarn som skal begynne på skolen til høsten er også velkommen til å delta! Sommerles starter 1. juni og avsluttes 31. august. Man kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier eller bli lest for!

Sømna kommune forbereder seg på å ta i mot flyktninger - i hovedsak barn og mødre. Det er viktig å få disse integrert og vi søker dere som ønsker å hjelpe.

Det har vært fokus i media på landbruk som en klimaværsting. Vi tror god agronomi kan bidra til god økonomi og med enkle grep også en positiv klimavirkning. Dette vil fagpersoner innen fôring og stell, jordarbeiding, grovforhåndtering mm snakke om på dette seminaret.

Lars Peder Brekk er direktør ved Brønnøysundregistrene. Han har lang fartstid som næringslivsleder og politiker, både lokalt og nasjonalt. I tillegg til to perioder på Stortinget, er Brekk kanskje mest kjent som tidligere fiskeriminister og landbruks- og matminister.

Det er innregistrert 46 personer fra 12. mars og til i dag. Siste døgn er det 4 registrerte.