Det er gode graveforhold for tiden. I Vik er det kun noen få kunder igjen i Halvvegan som det nå blir gravd til.

Representantskapet hos Shmil foreslår endringer i renovasjonsforskriften.

Ungdom i Sømna kan melde seg på UKM som i år arrangeres i Bindal 8. februar.

Barnehagene er pålagt å følge de nasjonale retningslinjene for mat og måltider i barnehagen. Ved servering av mat og drikke følger det et ansvar for å sikre at tilbudet er i tråd med Helsedirektoratets kostråd, slik at barnehagen bidrar til å fremme et variert og sunt kosthold blant barna.

Ønsker du deg faglige utfordringer og har lyst til å jobbe ved et legekontor i distriktet? Da er du kanskje akkurat den vi søker etter.

Er du engasjert barnehagelærer med kunnskap, pågangsmot, endringskompetanse og evne til begeistring – så er du kanskje akkurat den vi søker etter.

Kommuneplanens handlingsdel med økonomiplan og årsbudsjett ble i dag, 4. desember, behandlet i formannskapet.

For VÅRSESONG 2020 er søknadsfristen 1. DESEMBER 2019. Scenekunst i Nordland representerer Nordland fylkeskommunes engasjement innenfor scenekunst, og arbeider for å utvikle teater, dans og musikkteater i Nordland.

Arne Johansen er tilsatt som Kommunedirektør i Sømna kommune.

Matrikkelen er Norges offisielle register over fast eiendom, herunder bygninger, boliger og adresser.