For å stanse utbruddet av den engelske virusmutasjonen har regjeringen besluttet en rekke svært strenge tiltak i 10 østlandskommuner. Sitasjonen beskrives som svært alvorlig og myndighetene gjør nå det de kan for å stanse utbruddet.

Fra torsdag morgen ventes østlig liten storm 22 m/s utsatte steder, med lokalt svært kraftige vindkast 30-40 m/s. Gradvis minkende vind fredag formiddag. Gyldig: fra 21.01.2021 06:00 til 22.01.2021 12:00

Sømna kommune viser til nasjonale regler og anbefalinger. Sømna kommune følger nasjonale tiltak og anbefalinger, og tar skolen ned fra rødt nivå til gult nivå fra og med onsdag, 20.01.21.

Det presiseres at lokal oppfølging av forsterkede nasjonale smitteverntiltak gjelder TIL OG MED 18. januar 2021.

I dag er det vaksinert 12 sykehjemsbeboere i Sømna. Neste uke mottar kommunen ett glass vaksine (6 doser).

Møtet blir streamet på nett fra kl. 12:30. Følg linken nedenfor...

Sømna kommune følger de nasjonale smittevernrådene som gjelder til en hver tid. Fra 04.01.21 er det kommet nye forsterkede nasjonale smitteverntiltak.

Sømna brann & redning oppfordrer til trygg bruk av fyrverkeri på nyttårsaften. Det er svært tørt i marka, så en brann kan raskt oppstå.

Det åpner mandag 4. januar 2021 og er lokalisert i det "gamle" NAV-kontoret.

Sømna kommune forventer å motta de første vaksinedosene etter nyttår og vil da umiddelbart starte vaksineringen.