Sømna kommune har engasjert tidligere rådmann i Vevelstad, John Arne Andersen, som rådgiver innen oppvekstområdet.

I forbindelse med arbeid i nye Buskhammeren, vil det bli utført sprengningsarbeider i uke 33.

Område oppvekst består av enhetene: Barnehage med to avdelinger, Berg skole, Vik skole, kulturskolen og logopedtjenester. Barnehagen og skolene ledes av enhetsledere.

Fast 100 % stilling som arkivleder/fagleder servicetorg og fast 80 % stilling som formannskapssekretær

Fra og med i dag, fredag 10 juli, opphever brannsjefen i Sømna totalforbudet mot å gjøre opp ild og åpen brenning.

Sømna kommune har fått utarbeidet en ny informativ brosjyre om Sømna.

Vi søker en lærer som vil bli en del av lærerteamet på 5. - 7. trinn

Fremtidens Digitale Helgeland er et samarbeidsprosjekt mellom 16 kommuner på Helgeland, der Alstahaug, Brønnøy, Rana og Vefsn er regionsentre.

Men det anbefales at forbruket åpnes opp forsiktig, dvs. ikke vanne med fullt trykk for å sikre levering av vann til alle abonnenter i kommunen. Årsaken er at høydebassengene må fylles opp igjen.

"Global Pride" feires 27. juni. Derfor er "Regnbueflagget" heist i flaggstangen ved kommunehuset.