I forbindelse med arbeid i nye Buskhammeren, vil det bli utført sprengningsarbeider i uke 43.

Konfliktrådet Nordland søker etter nye meklere på Sør-Helgeland, Narvik, Vesterålen og Harstad.

Innsamlingen til årets TV-aksjon skal gå til å bekjempe plast i havet.

I forbindelse med arbeid i nye Buskhammeren vil det bli utført sprengningsarbeider i uke 42.

Det er likevel adgang til motorferdsel for visse nytteformål som er beskrevet i regelverket.

Torsdag 29. oktober klokken 09.00-14.00 på FRAMHEIM, Vik
Fredag 30.oktober klokken 09.00-14.00 på LHL, Berg

I forbindelse med arbeid i nye Buskhammeren vil det bli utført sprengningsarbeider i uke 41.

Som følge av den andre positive covid-19-testen tirsdag 29. september 2020 i Sømna kommune, ble ca. 70 nærkontakter til den smittede identifisert og testet umiddelbart etter at siste smittetilfelle ble kjent. Kommuneoverlegen har i dag mottatt svar på disse prøvene, og alle er negative. Til sammen har kommunen nå testet 120 nærkontakter i to runder.

Sømna kommune opprettholder gjeldende besøksrestriksjoner på sykehjemsavdelingen til og med mandag 05.10.

Sømna kommune har i dag fått bekreftet at det er påvist et nytt smittetilfelle av covid-19 i kommunen.