Sømna kommunes Trafikksikkerhetsplan gikk ut i 2019 og det ble derfor vedtatt oppstart av rullering av Trafikksikkerhetsplanen i F-sak 51/19 den 12.06.19.

Smittesituasjonen både lokalt og i landet gjør at sentrale myndigheter tilrår en gradvis gjenåpning. I Sømna betyr dette at vi nå åpner opp kommunehusene fra og med torsdag 11.6.

Planlegger du å lufte bobilen, campingvognen eller båten i sommer? Ikke glem å ha på plass riktig varsling før du legger ut på tur.

Det blir friluftsskoler i alle seks medlemskommunene sommeren 2020. Dette er vi veldig glade for at vi får lov til å arrangere.

For deg som sitter i karantene / deg som er i risikogruppen.

Siden 17. mai i år må feires på et litt annet vis enn til vanlig har Vega media hjulpet oss å spille inn en film med kulturelle innslag og hilsener fra oss i Sømna kommune. Med denne ønsker vi alle en riktig fin 17.mai!

Gratulerer så mye med dagen!

Hilsen ordfører Hans Gunnar Holand og Sømna kommune.

Sømna kommune skal velge meddommere til tingretten, lagmannsretten og jordskifteretten. I tillegg skal vi ha forslag på valg av skjønnsmedlemmer som velges av fylkestinget.

Planen for treningene er arrangert av Sømna IL

Kommunestyrets møte blir gjennomført ved bruk av teams kl. 10.00 og kan streames ved å følge denne linken: