Leirskole for seniorer - kurs

fredag 9. september 2022 14.30 - tirsdag 13. september 2022 12.30

Informasjon

Vil du være med på leirskole for seniorer på Drageid ved Trøndelagskysten? Det legges til rette for flotte dager med naturglede, friluftsaktiviteter, spennende opplevelser, hyggelige måltider og sosialt samvær.

Drageid er en leirskole med mange års erfaring i å gi tilreisende positive opplevelser i form av mestring og personlig utvikling. De har utviklet opplegget «læring for livet» som stimulerer til positiv tenking, økt konsentrasjon, større ansvarsfølelse og å flytte grenser. «Det er tankemønsteret vårt som til syvende og sist bestemmer mye av vår livskvalitet».

Skolen ligger i idylliske omgivelser i Setervika i Osen kommune ved Trøndelagskysten og om du er glad i utendørs aktivitet vil dette kurset by på opplevelser du sent vil glemme! Du får mulighet til å delta på klatring/rappellering, kajakk, grotting, zipline, roing, fisking, historisk rundtur, via ferrata, bålbrenning i fjæra med meditasjon for å nevne noe. Aktivitetene tilpasses selvfølgelig den enkeltes ønsker og nivå. Målet er at alle skal sitte igjen med en god mestringsfølelse etter å ha pushet egne grenser litt!

Påmeldingsfrist: 10. august 2022

Les mer om kurset

Pris voksen: 4340

http://www.nnps.no

Sted

Drageid
 

Kontakt

Nordnorsk Pensjonistskole
 

Legg til hendelsen i din kalender