Ny rådmann i Sømna kommune

Erlend Eriksen (49) tiltrådte som rådmann i Sømna kommune 30.11.2015. Han har med andre ord snart gjort unna sin første arbeidsuke.

Erlend har bred bakgrunn fra kommunal virksomhet med erfaring som helse- og sosialsjef i Bindal, rådmann i Snåsa, assisterende rådmann/kommunalsjef i Frogn og rådmann i Vefsn. Han har i tillegg vært viseadministrerende direktør i Helse Førde HF og administrerende direktør i energiselskapet Svorka Energi AS på Nordmøre. I løpet av den første arbeidsuken har Erlend møtt formannskapet og mange av sine nye kolleger både i og utenfor rådhuset.

- Møtene med nye kolleger i Sømna har vært givende, sier Erlend. -Jeg ser allerede nå at det jobber mange flinke og ikke minst hyggelige folk i kommunen. Jeg har blitt tatt godt imot og ser virkelig fram til fortsettelsen avslutter Erlend Eriksen.

Rådmann Erlend Eriksen

Sømnas nye rådmann Erlend Eriksen