Næringshuset


-en satsning på småbedrifter/etablerere i Sømna. Sømna kommune kjøpte vinteren 2006 opp det gamle bank-bygget i Vik. Der ble det innredet lokaler for gründere i etableringsfasen.


Næringshuset
Næringshuset begynner å fylles opp, det er til nå fire leietakere som er kommet inn. De har også et område i ytterste delen, hvor det er muligheter for dagsleie. Denne muligheten er helt ny, men har allerede vært benyttet av en lokal bedrift. I tillegg er det kommet forespørsel på tre lørdager i desember fra en annen bedrift.
 
Ønsker din bedrift slik korttidsleie, kontakt Bjørn Keyn på tlf. 98 07 76 04.
 
Næringshuset har en sentral beliggenhet i Vik. Det er god adkomst for bevegelseshemmede, kjøkken/toalett for leietakerne og et stort og fint varemottak med stor port på baksiden. Fortsatt er det muligheter for nye leietakere, enten fast eller midlertidig. Primært leietakere med behov for et kontor/utsalg eller et verksted for lettere arbeide.
 
 
Kort presentasjon av leietakerne:
 
BKE Grafisk
Bjørn Keyn driver med grafisk design, produksjon av trykksaker, profilerings-materiale, reklamemateriale, skilt og bildekor. I tillegg driver han med enkelte informasjons-og konsulenttjenester innen media/markedsføring.
Se også hans hjemmeside
Bjørn Keyn
Randi Røssnes
Randis systue og butikk
Randi Røssnes selger garn og gaveartikler, som smykker, pyntegjenstander og lignende, og driver med søm (gardinsøm, opplegg av bukser, skifte av glidelås o.s.v.) 

Sømna frivillighetssentral 
        er en nyoppstartet 
        frivillighetssentral. Her representert
        med styreleder Åge Sandvær
        flankert av den nytilsatte 
        daglig leder, Gry Viksjø og
        avtroppende daglig leder
        Mariann Hanssen.

 Frivillighetssentralen i Sømna, her representert ved f.v. påtroppende daglig leder Gry Viksjø, styreformann Åge Sandvær og avtroppende daglig leder Mariann Hanssen
 Anna Moen

Valentina frisørsalong
         Anna Moen startet opp sin
         frisørsalong lørdag 01.12.
         For timebestilling,
         ring 974 61 155
Sist oppdatert den 29.jan.2016


Tips en venn Skriv ut