Kurstilbud


 

”BRA MAT FOR BEDRE HELSE”

 

I løpet av høsten 2009 håper vi i samarbeid med legekontoret å gjennomføre et kurs som heter ”Bra mat for bedre helse”. Berit Sund og Laila Estensen har vært i Bodø og utd annet seg til kursledere i dette konseptet. 

Dette er et kurstilbud for personer som kan ha nytte av å gjøre endringer i sine levevaner med fokus på kostholdsendring. Kurset tar utgangspunkt i Helsedirektoratets anbefalinger for ernæring og fysisk aktivitet, og passer for personer som med fordel kan endre levevaner for å forebygge sykdom. Mottoet for kurset er; ”små skritt- store forbedringer”. Vi som kursledere skal hjelpe deltakerne til å finne fram motivasjonen for å endre kostholdet sitt, blant annet gjennom å bidra med verktøy til å gjøre gode valg i hverdagen.

Kurset inneholder fem kursøkter, fordelt på fem kvelder a to timer. Det vil ta ca 10 uker før vi er ferdig med alle kursøktene. Vi håper å få til grupper på 5-10 personer. Prisen vil ligge på ca 500,- Det er da en kokebok med i prisen. Det vil bli lett servering under kursøktene.   

Er du interessert i dette, er det bare å sende meg en mail: berit.sund@somna.nhn.no

Viser også til dokumentasjon som viser effekten av fysisk aktivitet og kostendring, både i forebygging og behandling av ulike sykdommer knyttet til levevaner (www.shdir.no/ernaering)
Sist oppdatert den 29.jan.2016


Tips en venn Skriv ut