Unge skyttere på skytterbanen på Grønmo


Unge skyttere på skytterbanen på Grønmo På søndag avholdt Sømna JFF juniordag på skyttebanen på Grønmo. Det var ikke mange som hadde tatt turen i storm-kulene, men de som kom fikk av gårde andre kuler...


Her lades magasinene. Foto: Bård Sømhovd

De fire juniorene som møtte opp, fikk prøve seg på ganske mange serier, 5 skudd i serien. Tor-Håkon Reitan på 7 år, Ben-Andre Nilsen som snart blir 10, Tor-Espen Nilsen som er 12 og Erlend Dahle på 15 fikk av gårde ganske mange skudd, selv om vinden, som de sier i skiskytinga, rev godt i kroppen.

Ladetrøbbel på standplass Foto: Bård Sømhovd

Guttene var så heldige at de i tillegg til ivrige fedre hadde med Steinar Fagernes som standplassleder, en dyktig, rolig og stødig skyteleder. Så, de gangene det var noe galt, var det bare å løfte en hånd, så kom Steinar og hjalpes til med å få sakene i orden igjen.

Tor-Håkon Reitan er ladet og klar Foto: Bård Sømhovd

De oppmøtte skytterne fikk med seg diverse reklame-effekter fra NJFF da de kom på banen, blandt annet en orange "bøff", slik som Tor-Håkon har på seg på bildet. Og, sitat Steinar, skytinga var mer enn bra nok.

"Der traff e, mett i..." Foto: Bård Sømhovd

Så, neste gang Sømna JFF arrangerer juniordag på skyttebanen, tror og håper de det vil møte opp mange flere intresserte juniorer.
Sist oppdatert den 29.jan.2016


Tips en venn Skriv ut