Sømna Hornmusikk i storslag


Søndag var det julekonsert i Sømna kirke igjen, for "tjuenoenogtyvende" gang, som konfransier Per Johnny Tøgersen sa. Hornmusikken hadde denne gang fått med seg søstrene Seljemark, Ronny Bertelsen og Nordstrømmen/Velfjord trekkspillklubber.


Sømna Hornmusikk og vokalist Ronny Bertelsen

Hornmusikken åpnet sammen med Ronny Bertelsen, med sangen "Åh, kom nå med lovsang", eller som Ronny sang det: "Oh come, all ye faithful". Så fikk elever fra Sømna kommunale musikkskole vise sine talenter. Sømna Hornmusikk vet det kommer dyktige nye medlemmer om noen år.

Sømna Hornmusikk med dirigent Camilla Solli Olsen

Ronny fikk flere sjanser utover til å vise frem sin fantastiske stemme, og man kan val si han overbeviste. Sist vi så ham, var det i "Lyden av Lørdag", men han kan være minst like stor i "Lyden av Jul". Han synger rent, sterkt og andektig, med en enorm respekt for tekstene.

En andektig Ronny Bertelsen synger med Sømna Hornmusikk

Men, søstrene Seljemark var ikke noe dårligere. Ranveig sang "The Rose" så det riktig rislet nedover ryggen på meg, og Mildrid hadde en fantastisk tolkning av Timmi Gresshoppes "When you wish upon a star" fra filmen Pinocchio.

Mildrid Seljemark Ranveig Seljemark

Et gledelig stunt fra Hornmusikkens side, var å lage plass for litt gammeldans. Nordstrømmen trekkspillklubb og Velfjord trekkspillklubb gav oss tre flotte nummer, hvor de viste hvorfor de er i eliten blandt norske gammeldansorkester.

Velfjord trekkspillklubb og Nordstrømmen trekkspillklubb i Sømna kirke Velfjord trekkspillklubb og Nordstrømmen trekkspillklubb i Sømna kirke

Etter endt ordinær konsert, med ære og ost til aktører utenfor Hornmusikken, ville ikke applausen noen ende ta, så de måtte til med et ekstranummer, "Mitt hjerte alltid banker", hvor søstrene Seljemark og Ronny Bertelsen igjen utmerket seg som de fantastiske vokalister de er.

Sømna Hornmusikk, søstrene Seljemark og Ronny Bertelsen i heftig og begeistret utfoldelse.

230 innbetalte gjester hadde fått den julestemningen de hadde kommet for å få. Tusen takk for en fantastisk førjulstradisjon.

Se alle bildene fra konserten her

 
Sist oppdatert den 29.jan.2016


Tips en venn Skriv ut