Juleavslutning for kulturskolen


Onsdag 12.12. hadde kulturskolen juleavslutning på Sømna Kro og Gjestegård.


De rundt 130 fremmøtte fikk oppleve en mangslungen konsert, ledet av Elisabeth Eliassen. Det første innslaget var med det nystartede Trommekorpset, under ledelse av den eminente trommeslager Roy Bjørnli, tidligere kjent fra grupper som "Roys Rolls", "Southern Comfort" og "Publiners". Dette var en skikkelig pangstart på konserten.

Sømna kommunale musikkskoles trommegruppe, ledet av Roy Bjørnli

Et stort og lydhørt publikum

Etter dette lydsjokket var publikum mer enn klar for mer musikk, men først måtte den travle lærer Roy opp og få en juleblomst fra Sømna kommune, blant annet for å ha promotert Sør-Helgeland så fremdragende i "Lyden av lørdag".

Roy Bjørnli mottar blomst fra rådmann Signar Kristoffersen

Publikum var klar for mer musikk, og det fikk de også. Her var blåsere, sangere og rockeband. Det var så en gammel rocker nesten fikk tårer i øynene da perlene fra 70 og 80-tallet kom ramlende. Disse musikerne ble født 20-30 år etter at denne musikken kom ut, og på den tiden er det kommet veldig mye ny musikk, men det ser ut for at det er 70-tallsmonstrene som fremdeles slår i Sømna.

Et nytt band i Sømna, som enda ikke har fått navn, spilte Thomas Brøndbos "Du sa æ va en drøm"

Det blir for mye å skulle skrive om hver enkelt, men vi trekker spesielt frem en ung pike, Heidi Ellingsen på 7 år, som må være en av landets yngste klarinettister.

Marit Sund med sin elev, Heidi Ellingsen, 7 år.

Det var mye flott musikk å høre, og avslutningsvis hadde to av lærerne satt sammen et "stunt" med band og blås, en god gammel blueslåt, hvor de unge fikk til et flott trøkk.

Gitarrekka

og Blåserekka

Så, nok en gang, tusen takk, Marianne og dine gode hjelpere, for hva dere gjør for kulturlivet i Sømna.

Lærerne: Magnar Engen, Marianne Szewczyk, Marit Sund og Camilla Solli Olsen

 
Sist oppdatert den 29.jan.2016


Tips en venn Skriv ut