Eldres dag 1. oktober 2007


Til eldre i Sømna og på Trælnes. 1. oktober er av FN utpekt til en internasjonal eldredag og den blir markert over hele verden. I Sømna blir det arrangementer både lørdag 29. september og mandag 1. oktober.Sømna eldreråd, Sømna pensjonistforening, Sømna menighet, Nordnorsk pensjonistskole, Sømna aktivitetssenter, Sømna lag av LHL og 10. klasse ved Vik skole innbyr alle og spesielt de eldre over 60 år og pårørende til feiring av dagen.

I år blir feiringen i Sømna delt opp på to dager.

Lørdag 29. september klokken 18.00 ønskes alle og spesielt de eldre velkommen til Sund forsamlingshus for feiring av dagen. Der blir det underholdning, servering og lotteri. Pris kr. 120,-

De som ikke har egen skyss til Sund forsamlingshus kan kontakte drosjene på tlf 99528028 for felles skyss. Egenandel kr. 25,- hver vei.

Mandag 1. oktober klokken 10.30 blir eldredagen feiret på kantinen og arbeidsstuen på omsorgssenteret ved at de som bor på omsorgssenteret, pårørende og eldre som bor utenom samles der. Det er god plass og det vil være hyggelig for beboerne dersom det kommer mange kjenninger. Det blir et kort program med hilsninger fra kommunen og eldrerådet. Underholdning, sang og musikk blir det også. Marianne med barnekoret kommer. Det blir gratis servering for alle. 

VEL MØTT TIL MARKERING!
Sist oppdatert den 29.jan.2016


Tips en venn Skriv ut