Invitasjon til foreldrekurs -COS


Sømna helsestasjon har gleden av å invitere foreldre til gruppeveiledning i programmet Circle of security (COS), eller på norsk Trygghetssirkelen


COS er utviklet av de kjente barnepsykologene Hoffman, Cooper og Powel. Programmet bygger på forskingsbaserte grunnprinsipp som skal hjelpe til å skape trygghet og gode relasjoner mellom barn og foreldre. COS skal hjelpe omsorgspersoner til å forstå hvorfor barn oppfører seg som de gjør, og hvordan barn kan få hjelp på en utviklingsstøttende måte. Det skal hjelpe barn til å utvikle god selvregulering og sosial kompetanse.

For mer informasjon om COS : http://www.nrk.no/livsstil/slik-far-du-lykkelige-barn-1.11272919 og https://www.youtube.com/watch?v=cW2BfxsWguc

Kurset er gratis, og vårt mål er å tilby kurset til alle barnefamilier med små barn.  Foreldrene møter uten barn. (Dersom det er et problem, ta kontakt med oss).

 

Programmet består av 6 gruppesamlinger, hver på 1,5 time, med en ukes mellomrom.  Man bør delta på alle samlingene. Vi vil bruke video klipp som vi diskuterer.

Vi har som plan å starte opp 8.februar, og kjører da hver onsdag

kl 14.00- ca 15.30. Vi tar en pause i vinterferien.  

Vi vil holde til i 3. etg på Sømna omsorgssenter- kommunestyresalen.

 

Frist for påmelding 25.januar på SMS til 41 55 26 06, eller ring oss på helsestasjonen 750 15115/ 750 15116

 

Vi håper mange vil være med!

 

Med vennlig hilsen oss på helsestasjonen
Sist oppdatert den 06.jan.2017


Tips en venn Skriv ut