I dag er det MOT til å glede-dagen:


Utfordrer hele kommunen til å spre glede!


Hvert år arrangeres MOT til å glede-dagen over hele landet. Ca. 66 000 ungdommer over hele landet som deltar i MOTs program “Robust ungdom”, har denne dagen et felles mål: Spre glede!

Sømna kommune er et lokalsamfunn med MOT og jobber for å styrke ungdoms bevissthet og mot – til å leve, til å bry seg og til å si nei. Siden 2004 har MOT arrangert "MOT til å glede dagen", og i Sømna markerer vi dagen i forbindelse med offisiell åpning av «nye» Vik skole.

– Dagen i dag handler om å glede andre med enkle midler. Vi vil utfordre alle til å glede noen de møter i dag. Det viktigste stikkordet for ”MOT til å glede-dagen” er: TENK ENKELT! Gled mannen på gata, gode venner, naboen, bestemor på aldershjemmet, farfar som sitter alene, klassekamerater, kolleger eller barna i barnehagen, oppfordrer MOT ledelsen i kommunen. Ledelsen består av ordfører Andrine S. Oppegaard, rektor Rolf-Arve Wold og MOT koordinator Marianne V. Grøttheim. Med seg på laget har de fått to dyktige MOT coacher, Simen Garaas og Camilla S. Olsen.

MOT oppfordrer videre til å ha ekstra fokus på å si hei, gi et smil, et nikk og kanskje til og med en klem til noen som trenger det.
– MOT ønsker å bidra til å skape varmere og tryggere miljøer. Det kan koste litt mot å gjøre noe ekstra for å spre litt glede, men glede smitter og verdien til sammen blir veldig stor! Gled noen i ditt nærmiljø du også, vær med på å gjøre dagen til en magisk MOT til å glede-dag!Sist oppdatert den 23.nov.2016


Tips en venn Skriv ut