Gratis vertskapskurs / opplæring


Alle som jobber i hotell, museum, på campingplasser, bensinstasjoner, kommuner og ikke minst sommeråpne turistkontor mv vil i løpet av sommeren få mange spørsmål om Helgeland og det er ikke alltid like enkelt å svare på disse. Helgeland Reiseliv tilbyr gratis vertskapskurs / opplæring.


GRATIS VERTSKAPSKURS/OPPLÆRING

Alle som jobber i hotell, museum, på campingplasser, bensinstasjoner, kommuner og ikke minst sommeråpne turistkontor mv vil i løpet av sommeren få mange spørsmål om Helgeland og det er ikke alltid like enkelt å svare på disse.

Helgeland Reiseliv tilbyr derfor et dagskurs som tar for seg de viktigste severdighetene, reiseveiene og ikke minst hvordan finne fram til fergeruter/bussruter mv som vi har i vår region. En liten bolk er også viet service og kundebehandling.

Vi inviterer med dette til et gratis vertskapskurs m/lunsj i MOSJØEN LØRDAG 18. JUNI KL 11.00 – 16.30. Kurset vil foregå på Fru Haugans Hotel.

Mål med kurset:
•Deltakerne får kjennskap til de viktigste severdighetene/attraksjonene/aktivitetene på Helgeland, herunder brosjyremateriell og hvordan/hvor finner man informasjon.
•Deltakerne lærer om reiseveier både til lands og til havs og fra innland til kyst, herunder rundreiser.
•Deltakerne får kjennskap til de viktigste fergerutene/hurtigbåtrutene på Helgeland/Nordland.
•Deltakerne får en kort innføring i service og kundebehandling.

Påmelding må gjøres på mail til gunn@visithelgeland.com INNEN 13. JUNI. Vi trenger navn og hvilken bedrift deltakeren kommer fra.

Vi ønsker hjertelig velkommen til en nyttig kursdag.

 

Med vennlig hilsen
Helgeland Reiseliv as
Gunn Johansen
Regionsansvarlig Mosjøen med omegn
Sist oppdatert den 10.jun.2016


Tips en venn Skriv ut