Invitasjon til foredrag


Vis MOT - ta egne valg. MOT – universalverktøy 24/7 – for ledere i lokalsamfunnet, fritidsarenaen (ledere og trenere), foreldre, kommende foreldre og barnehageansatte. 06.03.17 kl.19-21 i Allbrukshallen


Invitasjon til foredrag

MOT – universalverktøy 24/7
– for ledere i lokalsamfunnet, fritidsarenaen (ledere og trenere), foreldre, kommende foreldre og barnehageansatte.
06.03.17 kl.19-21 i Allbrukshallen


Som voksen kan du være med å forsterke positive beskyttelsesfaktorer for barn og unge. MOT brenner for å øke de voksnes felles forståelse for viktigheten av å skape en kultur der alle er inkludert.

I kveld vil det settes fokus på disse tre faktorene i møte med barn og unge:
1. Bakgrunnsforståelse
2. Skape godfølelsen
3. Tøff kjærlighet

Sømna kommune startet i fjor opp arbeidet med å bli et lokalsamfunn med MOT. Ungdomsskolen har holdt på med dette i et halvt år med gode tilbakemeldinger. Nå ønsker vi flere med på laget og MOT-ledelsen i Sømna kommune ønsker deg velkommen til et lærerikt foredrag om hvordan du kan bruke MOTs verktøy for å bidra til et varmere og tryggere samfunn.

Bjørg-Elin Moen er kveldens foredragsholder. Hun har doktorgrad i psykologi fra NTNU og har sammen med professor Edvard Befring skrevet boka "Ungdom, læring og forebygging". Hun har vært ansatt i MOT siden 2007 og er kjent som en inspirerende og modig foredragsholder. Mange husker henne kanskje fra hennes dyktige foredrag under oppvekstkonferansen i Sømna høsten 2015. Under kveldens foredrag vil hun blande forskning, historier og erfaringer.

 
Sist oppdatert den 06.feb.2017


Tips en venn Skriv ut