Foreldreveiledning


Sømna helsestasjon har gleden av å invitere foreldre til gruppeveiledning i programmet Circle of security (COS), eller på norsk Trygghetssirkelen. Vi har som plan å starte opp 18.oktober, og kjører da hver onsdag kl 14.00- ca 15.30.


FORELDREVEILEDNING

Sømna helsestasjon har gleden av å invitere foreldre til gruppeveiledning i programmet Circle of security (COS), eller på norsk Trygghetssirkelen.

Programmet bygger på forskingsbaserte grunnprinsipp som skal hjelpe til å skape trygghet og gode relasjoner mellom barn og foreldre. COS skal hjelpe omsorgspersoner til å forstå hvorfor barn oppfører seg som de gjør, og hvordan barn kan få hjelp på en utviklingsstøttende måte. Det skal hjelpe barn til å utvikle god selvregulering og sosial kompetanse.

For mer informasjon om COS : http://www.nrk.no/livsstil/slik-far-du-lykkelige-barn-1.11272919 og https://www.youtube.com/watch?v=cW2BfxsWguc

Se også www.folkom.no

Trygghetssirkelen

Kurset er gratis, og vårt mål er å tilby kurset til alle barnefamilier med små barn.  Foreldrene møter uten barn. (Dersom det er et problem, ta kontakt med oss).

Programmet består av 6 gruppesamlinger, hver på 1,5 time, med en ukes mellomrom.  Man bør delta på alle samlingene. Vi vil bruke videoklipp som vi diskuterer.

Vi har som plan å starte opp 18.oktober, og kjører da hver onsdag  kl 14.00- ca 15.30.  

Vi vil holde til i 3. etg på Sømna omsorgssenter- kommunestyresalen.

Dersom tidspunktet ikke passer og du likevel har lyst til å delta på kurs, ta kontakt med oss!

Frist for påmelding 9. Oktober på SMS til 41 55 26 06, eller ring oss på helsestasjonen 750 15115/ 750 15116

 

Vi håper mange vil være med!

Med vennlig hilsen oss på helsestasjonen
Sist oppdatert den 20.sep.2017


Tips en venn Skriv ut