Flytting av planleggingsdag for Berg og Vik skole

Flytting av planleggingsdag for Berg og Vik skole.

I forbindelse med at vi utvider MOT-satsingen med tilleggsmodulen skolen som samfunnsbygger må vi gjøre en endring i skoleruta. Planleggingsdagen fredag 23. juni flyttes til mandag 6.mars. Dette medfører at det blir elevfri 6. mars og at siste skoledag blir flyttet til 23. juni.

MOT prosjektet startet i august 2016 og har kommet godt i gang på Vik skole. Dette er hovedprogrammet og omfatter elever og ansatte på ungdomstrinnet. For å forsterke virkningene av prosjektet er det ønskelig å få  med hele personalet på begge skolene, alle foreldre med barn i skolen og barnehagen, ledere og trenere samt andre interesserte i Sømnasamfunnet.

På oppstartsdagen 6. mars kommer leder for Skolen som samfunnsbygger  i MOT; Bjørg-Elin Moen. Hun skal ha en hel kursdag med hele personalet på begge skolene og hun skal ha et åpent foredrag samme kveld. Se egen invitasjon på kommunens hjemmeside:
www.somna.kommune.no/artikler/invitasjon-til-foredrag
kommunens facebookside: