Alle barn fortjener en helsefremmende hverdag

Velkommen til Allbrukshallen 27.mars kl. 19.30-21. Vik og Berg skole ønsker alle foreldre med barn i grunnskolen velkommen til foredrag.

Alle barn fortjener en helsefremmende hverdag.
Velkommen til Allbrukshallen 27.mars kl. 19.30-21.
Sømna skole har en samarbeidsavtale med Nordland fylkeskommune om å arbeide helsefremmende innen 2018. LES mer om de 10 kriteriene.

Knut Berntsen kommer for å snakke om hva du som forelder kan gjøre for å bidra til en helsefremmende hverdag. Ulike temaer blir tatt opp; blant annet fysisk aktivitet, matpakka/kosthold og psykisk helse.

Helsefremmende arbeid: Tiltak som tar sikte på å bedre livskvalitet, trivsel og muligheter til å mestre de utfordringer og belastninger man utsettes for, samt å redusere sannsynligheten for utvikling av risikofaktorer for sykdom (nå og i fremtiden).

Sist oppdatert den 22.mar.2017