Årets MOT-dag på Vik skole


23. november ble årets MOT til å glede dag markert på Vik skole. Alle elevene på 5.-10. trinn, fikk servert kjøleskapsgrøt med blåbær ved skolestart og det ble servert lunsj for elever, lærere og assistenter.


Våre nyutdannede unge MOTivatorer Eila og Lars delte ut drops og postkort til elevene på ungdomsskolen og alle skulle skrive noe fint til hverandre.

MOT til å glede-dagen handler om å ha MOT til å bry seg om de rundt seg. Et viktig stikkord er: tenk enkelt! Gled bussjåføren, gode venner, naboen, farfar på aldershjemmet, læreren, bestemor som sitter alene, klassekamerater, butikkansatte, kollegaer eller barna i barnehagen

I juni 2017 avsluttet daværende 9.klasse prosjektet sitt om Krigen på Helgeland med en tur til Falstad. Denne turen hadde ikke vært mulig hadde det ikke vært for blant annet Sømna Pensjonistforening. Som en takk for deres bidrag, inviterte 10.klasse Pensjonistforeningen til Vik skole, og holdt presentasjoner for de om temaene de hadde jobbet med på vårparten, samt turen til Falstad.

Etter at elevene var ferdig med presentasjonene, fikk de besøkende som ønsket det, en omvisning på nye Vik skole. Omvisningen endte nede i kantina, hvor 10.klasse hadde ordnet i stand kaffe og vafler til de besøkende. Dette var et av 10.klassens bidrag til MOT til å glede, riktignok en dag før tiden. Og det virket som om både besøkende og vertskapet - elevene selv, hadde en veldig trivelig stund sammen.

En av valgfagsgruppene; Innsats for andre, har bakt brød til skolelunsjen i dag.

Husk at det skal så lite til for å glede noen - gled noen i dag du også!

Bilder fra arrangementet:

 

 
Sist oppdatert den 24.nov.2017


Tips en venn Skriv ut