Her finner du 4 fjellturer i Sømna og sykkelruten mellom Berg og Sundshopen. I tillegg er det mange flotte turbeskrivelser for hele regionen og Leka.

I år som i fjor skal Sømna folkebibliotek være med på Norges mest populære lesekampanje for barn, nemlig «Sommerles».

Viktig: Søknadsfrist for skoleåret 2018/2019 er 8. juni

Sommeråpent på bygdetunet fra 26. juni til 10. august, tirsdag til søndag 11.00-17.00

Da må du melde din interesse innen 1. juli 2018.

Det blir startet tvungen slamtømming på norddelen av kommunen i uke 20.

Forslag til detaljregulering for utvidelse av Buskhammeren boligfelt er nå lagt ut til offentlig ettersyn.

Utdanningsdirektoratet har besluttet at Sømna kommune får status som språkkommune. Totalt er 17 kommuner med i denne tildelingen.

Hva er Ferie for alle? Ferie for alle er et gratis ferietilbud fra Røde Kors til barn og barnefamilier med svak økonomi. Frivillige legger til rette for hyggelige og spennende opplevelser for familiene, og forhåpentligvis reiser alle hjem med nye venner og gode ferieminner. Søknadsfrist 1. mai.

I år som i fjor samler renovasjonsselskapene i Midt-Norge kreftene for en felles strandryddeaksjon. Men vi trenger deres hjelp! Vi ser etter små og store hender over hele landsdelen som kan være med å rydde strendene våre. Hvis dere rydder, så henter vi avfallet. Gratis sekker får du på kommunehuset.