Våre glemte sangskatter

fredag 15. november 2019 18:00 - søndag 17. november 2019 13:00

Informasjon

Ren musikalsk folkeopplysning for alle! Vi gjentar kurset fra i fjor: Dette blir ei helg for deg som har lyst til å synge gamle sanger på norsk, og ha moro med det! For de som deltok i 2018, blir det noe likt, og noe nytt.

Kurslokaler: Nordnorsk Pensjonistskoles undervisningsrom.

Kurslærer: Sangpedagog, sanger og dirigent Hazel Eilertsen. Ansatt som sangpedagog og ensemblelærer i Trondheim kommunale kulturskole, men er også etterspurt som pedagog ved andre institusjoner, samt som instruktør for amatørkor. Hun har dirigert kor i mange år, og studert arrangering og komponering ved NTNU.

Timeplan: Fredag 15. november kl. 18.00 – 21.00
Lørdag 16. november kl. 09.00 – 17.00
Søndag 17. november kl. 09.00 – 13.00

Kursavgift: Kr. 1 100,- inkl. kaffepauser og sangmateriale. Ev. måltider eller overnatting kommer i tillegg. NNPS sender faktura på kurs, ev. kost/losji etter endt kurs.

Opphold: Overnatting med full pensjon fra kr. 700,- pr. døgn pr. person v/Sømna Kro & Gjestegård.

Kursinnhold: Verden er blitt mindre, og nordmenn er blitt et bereist folk. Vi tar til oss mange kulturelle impulser fra steder vi har vært, men musikalsk domineres etermediene av musikk på engelsk. Det som synges, er stort sett på engelsk, noe som kan være vanskelig for eldre generasjoner å forstå på mange måter. Man skulle tro vi i Norge ikke hadde noe eget å by på, men det har vi!
Denne helga skal gi et lite innblikk i gamle sanger «ingen» synger lengre, men kanskje også by på et gjensyn for de som kan dem. Kanskje du attpåtil får en ny, «gammel» norsk favorittsang?
Et kurs om gamle sanger handler ikke i så måte om å jobbe med sangteknikk, men å lære OM, sanger!
Kurset er åpent for alle sanginteresserte over 16 år, enten man synger i dusjen alene eller er medlem i et kor.

Påmelding: Fortløpende, siste frist for påmelding er 2 uker før kursstart.
www.nnps.no

Pris voksen: 1100

Sted

Nordnorsk Pensjonistskole
 

Kontakt

Nordnorsk Pensjonistskole
 

Legg til hendelsen i din kalender