Generasjon stress og press! - Temakveld for ungdom 15+

torsdag 25. april 2019, 16:30 - 17:30

Informasjon

Hvordan er det å vokse opp i dag når store deler av livet leves gjennom sosiale medier?

I en verden der det er et enormt press på å hele tiden prestere, og presentere seg selv, er det lett å miste perspektivene på hva det er som egentlig er viktig og riktig. Man utsettes hele tiden for en konstant strøm av meninger, bilder og kommentarer, særlig på sosiale medier, om hvordan man helst bør se ut og leve livet. Det kan være tøft å holde hodet over vannet og mange blir stresset og syke av perfeksjonsjaget.

Sømna kommune og Mental helse ungdom i Sømna har gleden av å invitere til foredrag med Kari Løvendahl Mogstad. Hun er lege og forfatter og kom i 2017 ut med boka «Kroppsklemma». Løvendahl Mogstad er spesialist i allmennmedisin og idrettsmedisin, og hun har i en årrekke vært en aktiv samfunnsdebattant, særlig innen temaer som omhandler barn og unge. Hun er svært engasjert i samfunnets enorme fokus på kropp og utseende og særlig hvordan barn og unge påvirkes av dette. Mogstad er medlem av referansegruppen for barns helse i Norsk forening for allmennmedisin, og er valgt inn i regjeringens nyoppnevnte utvalg for barn og unge: #UngIDag.

Med foredraget ønsker Løvendahl Mogstad å gi noen gode og praktiske råd. Hvordan kan man stå imot presset, gjøre fornuftige valg og få et godt liv?

Foredraget er for ungdom og unge voksne. Arrangementet er gratis. Det er åpent i kantinen om du ønsker å spise før foredraget. Du må ha med egen mat.

Sted

Vik skole
 

Kontakt

Mental helse ungdom
 

Marianne Vedal Grøttheim
Legg til hendelsen i din kalender