23. november er det MOT til å glede dagen


Med MOT til å glede andre. Hvert år arrangeres MOT til å glede-dagen den 23.november. Ungdommer og voksne over hele landet har denne dagen et felles mål: Spre glede!


Sømna er er en MOT-partner, og skal selvsagt markere MOT til å glede-dagen i år igjen. Det blir mange overraskelser for elevene ved Vik skole i dag.

Gled noen du også, vær med på å gjøre dagen til årets varmeste dag!

MOT til å glede-dagen handler om å ha MOT til å bry seg om andre. Et viktig stikkord er: tenk enkelt! Gled bussjåføren, gode venner, naboen, farfar på aldershjemmet, læreren, bestemor som sitter alene, klassekamerater, butikkansatte, kollegaer eller barna i barnehagen.

Det enkleste er kanskje å glede bestevenninnen eller et familiemedlem, men tenk litt utenfor boksen under årets MOT til å glede-dag. Kjenner du noen som sitter alene og som ikke har så stort nettverk rundt seg, så er det akkurat dem du skal huske på i dag. Ha litt ekstra fokus på å si hei, gi et smil, en tommel opp og kanskje til og med en klem til noen som trenger det. Det kan kreve litt ekstra MOT, men glede smitter og verdien til sammen blir veldig stor.

 
Sist oppdatert den 21.nov.2017


Tips en venn Skriv ut